Trouwlocatie

Ceremonie

Is het voor u een droom om te trouwen aan het strand? Onze Beachclub Zuiderduin ligt direct aan de Zeeuwse duinen en geeft uitzicht op één van de mooiste stranden die Nederland ons te bieden heeft. De Beachclub bestaat uit twee deels boven elkaar gelegen terrassen. Het onderste terras is voorzien van een mooie binnenruimte met bar, terwijl het bovenste terras ruimte geeft voor een prachtige ceremonie in de zon. Wij zorgen graag voor een zorgeloze barbecue tijdens zonsondergang en ook uw huwelijksfeest kunt u bij ons buiten vieren. Wanneer het weer het niet toelaat om buiten te trouwen, kunnen wij voor u een overkapping verzorgen.

Voor een spetterende entree, terwijl uw familieleden en vrienden staan te wachten op het zonnige terras of een spectaculaire entree met helikopter op ons helikopter platform, bij Zuiderduin Beachclub is niets te gek. Vervolgens kunt u elkaar het jawoord geven terwijl u de golven hoort ruisen vanuit de zee.

Receptie & feestavond

Tijdens uw receptie toosten op een goed huwelijk en uw huwelijkswensen ontvangen in de stralende zon. De mogelijkheden om op onze unieke trouwlocatie aan het strand uw receptie te houden zijn heel uiteenlopend. De schitterende locatie is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen tot maximaal 200 personen, waarbij ook gebruik kan worden gemaakt van ons royale loungeterras.

Zodra de muziek een niveau harder gaat, kunnen de voetjes van de vloer. Een DJ of live muziek op uw huwelijksfeest? Wij helpen u graag met de voorbereidingen. Een goed begin van een feestelijke avond!

Culinair

U kunt genieten van een goed verzorgde barbecue op ons royale loungeterras, waarbij u kunt zitten op loungebanken en hippe strandstoelen. Ook kunt u genieten van culinaire hoogtepunten met seizoens- en streekspecialiteiten in ons moderne, overdekte restaurant. Heeft u andere wensen, dan geven wij hier graag invulling aan.

beachclub

beachclub

Beachclub

Beachclub

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: