Bruidsgebak

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar mooi en lekker bruidsgebak, dan ben je bij Kers op de Taart aan het goede adres!

Er is heel veel mogelijk op het gebied van bruidsgebak!
Ben je op zoek naar een traditionele of moderne bruidstaart, of hou je ook erg van cupcakes met een lekkere toef, of zijn jullie dol op allerlei soorten gebak dan is een taarttafel echt wat voor jullie.

De bruidstaart ontwerpen we samen tijdens een bruidsgebak gesprek. Ik kan bepaalde decoratieve elementen terug laten komen op de taart, denk aan bloemen uit het bruidsboeket kleuren die op jullie dag centraal staan of een tekst die ook op jullie uitnodiging staat.
Wat belangrijk is, is dat de smaak van jullie taart ook helemaal naar jullie wens is. Hou je van een frisse taart met vers fruit in de vulling of liever een chocoladeliefhebber? Er is heel veel mogelijk!

De cupcakes zijn in verschillende smaken mogelijk, bijvoorbeeld een vanille of een chocolade cupcake gebakken in een mooie wrapper. De cupcakes kunnen worden gevuld met een lekkere vulling of getopt worden met een smaakvolle topping. Naar jullie wens kan ik de cupcakes decoreren, bijvoorbeeld in de stijl van de bruidstaart.

Bij een bruidstaart kunt u uitgaan van een vanaf prijs van €5,- per persoon.
Bij bruids-cupcakes kunt u uitgaan van een vanaf prijs van €2,95 per persoon.

Kijk eens bij het kopje smaken voor de verschillende smaken en mogelijkheden.

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met me op!

Bruidstaarten

Bruidstaarten

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: