Huwelijksreis

J-line Personal Touch Travel

J-line Personal Touch Travel

 

Welkom bij J-line, Personal Touch Travel!

Bij mij als reisadviseur kunt u boeken wanneer u dat uitkomt. Via de telefoon, mail of bij u thuis of op kantoor. Samen kunnen we de (huwelijks)reis boeken die u wenst. U hoeft er de deur niet voor uit, u hoeft niet urenlang op het internet te zoeken!

Ik ben vanaf 1 januari 2016 als zelfstandig ondernemer binnen de Personal Touch Travel franchiseformule werkzaam. Ik heb zelf ook veel gezien van de wereld en heb me niet gespecialiseerd in één bepaald land maar u kunt voor alle soorten reizen bij mij terecht. Als zelfstandig ondernemer ben ik graag bereid een extra stap te zetten voor mijn klanten.

Hoe gaat het in zijn werk?

U neemt via het contactformulier of telefonisch contact met mij op. Daarbij kunt u eventueel alvast aangeven wat uw reiswensen zijn. Ik kom op de afgesproken datum en tijd naar de plaats die u het beste uitkomt: thuis, op kantoor of zelfs onderweg. Het contact kan ook telefonisch en/of per mail plaatsvinden, indien u daar de voorkeur aan geeft. Vervolgens nemen wij uw reiswensen door. Daarbij kan ik u van gedegen advies dienen. Via mijn professionele reserveringssystemen kan ik alles doen wat een reisagent op een reisbureau ook kan. 

Wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen?

Ik stel het enorm op prijs wanneer u contact met mij opneemt!

Dit kan via whatsapp, sms, telefoon op nummer 06-18605160, via mail naar j-line@personaltouchtravel.nl

 

Personal Touch Travel

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: