Herenmode

Dé specialist in trouwkostuums van Zeeland!

Bij Van Westen Menswear in Goes vind je de grootste collectie trouwkostuums. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een prachtig pak uit de collectie van Immediate. Natuurlijk kun je bij ons ook jouw unieke kostuum ontwerpen. Ons team van specialisten op het gebied van trouwmode staat voor je klaar. Bel voor een afspraak of loop gewoon eens binnen!

 

Van Westen, het startpunt voor een stijlvol kostuum

Op de mooiste dag van je leven moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. De juiste locatie, het mooiste trouwvervoer en niet te vergeten jouw trouwkostuum. Bij Van Westen nemen we alle tijd om je te begeleiden bij je keuze. Of je nu op zoek bent naar een simpel kostuum of een extravagant maatpak, wij helpen je graag. Met een uitgebreid aanbod in allerlei verschillende stijlen zit ook voor jouw het perfecte pak erbij. We gaan met jou op zoek naar het kostuum dat je laat stralen op jullie dag.

Het Van Westen team staat zes dagen per week voor je klaar!

 

Geen tijd als de winkels open zijn?

Heb je geen tijd om langs te komen tijdens de reguliere openingstijden? Bel ons even op voor een afspraak. Ook voor en na openingstijd kunnen we je begeleiden bij de keuze voor jouw trouwkostuum. Kijk vast op onze website voor inspiratie.

Kleding voor de Bruidegom

Kleding voor de Bruidegom

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: