Bruidskapsels

Werkwijze & Proefsessie

*Neem contact op via email of telefonisch. Binnen 48 uur heb je al een reactie op je email of word je teruggebeld.

*Zodra het eerste contact is geweest word er eerst gekeken of de datum nog beschikbaar is, zo ja welk arrangement je wenst en wat de locatie is van de bruiloft.

*Via email krijg je bevestiging of de datum nog beschikbaar is enz. Tevens zal er een aanbetaling gevraagd worden van €49,95 (proefkapsel) +/+ €37,50 mocht er een proefmake-up geboekt worden.

*Ongeveer 4-8 weken voor de bruiloft vindt de proefsessie plaats bij jou aan huis of op een gekozen locatie. We bespreken samen wat jou wensen zijn, qua kapsel,maar ook evt welke make-up je graag wilt. Tevens worden er tijdens de proefsessie aantekeningen gemaakt van de make-up. Van het kapsel worden altijd een aantal foto’s gemaakt. Deze foto’s worden uiteraard na de bruiloft verwijderd. Deze mag je zelf natuurlijk wel altijd hebben. Houd er rekening mee dat een proefsessie zo een 2 uur zal duren.

*Tevens word er tijdens de proefsessie al besproken over evt daggasten die ook graag het kapsel en/of de make-up willen laten doen. Ook voor zover mogelijk word er een een planning gemaakt van de tijden voor het bruidskapsel en evt de bruidsmake-up. Mocht dit nog niet bekend zijn, geen probleem! We nemen tussendoor gewoon nog even contact op. Na de proefsessie zal ook het resterende bedrag binnen 10 dagen overgemaakt dienen te worden. Daggasten kunnen het vooraf overmaken of contant betalen op de dag zelf.

*Na weken, maanden wachten is het dan eindelijk zover! Jullie trouwdag! Bruidskapsels Zeeland zorgt ervoor op de door jou gewenste locatie en tijd aanwezig te zijn…Vervolgens gaan we aan de hand van de foto’s en aantekeningen van de proefsessie jouw tot mooiste bruid laten schitteren!!!!

Bruidskapsels & Bruidsmake-up

Bruidskapsels & Bruidsmake-up

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: